Perfect Fit

het ergonomische harnas

Waarom kiezen voor Perfect Fit?


Vaak kom ik in de praktijk tegen dat mensen niet goed weten wat ze hun hond nu moeten aandoen. Een harnas, een halsband... . Als ze dan al voor een harnas gaan, weten ze vaak niet goed welke te kiezen en waar ze best op moeten letten.


Die keuze is anders toch belangrijk. Een harnas is niet zomaar een tuigje wat je rond je hond doet om hem of haar er goed te laten uitzien. Er zijn helaas harnassen die schadelijk zijn voor het bewegingsstelsel van je hond. Ze drukken op gevoelige delen wat pijn en blessures kan veroorzaken.


Een goed passend tuigje zorgt ervoor dat uw hond zich veilig en comfortabel voelt en je vaak rustiger kan wandelen. Daarnaast zorgt het ervoor dat de hond zich vrij kan bewegen en voorkomt het blessures en gezondheidsklachten.

Een harnas op maat


De rustgevende, nauwsluitende pasvorm zorgt voor meer zelfvertrouwen bij de hond. De Perfect Fit tuigen zijn uniek omdat ze uit 3 aparte losse delen bestaan. Er zijn verschillende series. Binnen een serie is elk onderdeel ook weer in verschillende maten leverbaar. Hierdoor is het tuig volledig af te stellen op het lichaam van de hond.

Het Perfect Fit tuig heeft op alle delen een kwaliteitsvolle zachte fleece voor optimaal comfort. Tevens beschermt het de huid en vacht tegen schuurplekken. 


Vindt jouw hond het niet leuk om iets over het hoofd te krijgen? Geen probleem, dit is nog een voordeel van het Perfect Fit tuig. Je kan een sluiting aan de voorkant losmaken waardoor je het tuig rond zijn nek kan aanbrengen.

Bewegingsvrijheid


De vorm van het Perfect Fit Harnas is Y- vormig. Hierdoor blijven de halswervels en het schoudergewricht vrij en wordt voorkomen dat zenuwen bekneld raken. Ook het kwetsbare gebied rond de keel blijft hierdoor gespaard. Bij Perfect Fit zit het harnas volledig rond het schouderblad en loopt nooit over het schoudergewricht. Hierdoor kan de hond optimaal bewegen.

"Perfect Fit is het sublieme harnas om te wandelen met je hond!"

NIEUW!!!

Huur een Perfect Fit Harnas voor je pup

Wil je meer info over dit concept? Neem contact met ons op.

Laat je Perfect Fit Harnas aanmeten in de praktijk.

Iedere hond is anders gebouwd. Het is dan ook belangrijk om het tuig perfect op de hond te laten aanmeten.

Ik neem mijn tijd om het tuig perfect passend te maken. Hierbij hoort ook advies. Het aanmeten gebeurd op afspraak.