Praktische informatie voor de eigenaar

Waar zal de behandeling plaatsvinden?

Paarden worden steeds op locatie behandeld.

Honden worden in de praktijk behandeld omdat dit therapeutisch de meeste mogelijkheden biedt. In uitzonderlijke gevallen is een huisbezoek mogelijk. Hier wordt dan wel een supplement van 10€ voor aangerekend.

 

Hoe maak ik een afspraak?

Een afspraak maken kunt u op verschillende manieren. Dit kan via het contactformulier, e-mail of telefoon. Uw afspraak zal steeds via e-mail bevestigd worden.

Na het maken van een afspraak krijgt u reeds een intakeformulier toegestuurd via mail. Dit dient u zo volledig en getrouw mogelijk in te vullen. Op deze manier beschikt Osteopathie voor Dieren reeds over de nodige info zoals: gegevens eigenaar, gegevens paard/ hond, klacht(en) paard/ hond, medische voorgeschiedenis paard/ hond, andere bijzonderheden,… .


Gemaakte afspraak annuleren of verzetten?

Indien u een reeds gemaakte afspraak wenst te annuleren of verzetten, kan dit kosteloos als u mij ten minste 48u op voorhand verwittigd.

Gelieve mij telefonisch op de hoogte te brengen op het nummer: +32 486 71 33 20.

Voor laattijdige annulatie of het niet nakomen van uw afspraak, ben ik genoodzaakt de geplande behandeling aan te rekenen.

 

Moet ik iets meebrengen bij een (eerste) behandeling?

Komt u voor dierenfysiotherapie, vergeet dan zeker niet de nodige documentatie:

  • de verwijsbrief van de dierenarts
  • medisch beeldmateriaal
  • verslagen van eerdere onderzoeken en behandelingen

Tijdens elke behandeling mag u steeds een speeltje en snoepjes voorzien voor uw hond.

 

Hoe verloopt de betaling?

De betaling verloopt direct na elke behandeling. Dit bij voorkeur cash of met de bankapp. Al de prijzen vermeld op deze website zijn inclusief btw.

Indien gewenst, kunt u een factuur krijgen.

 

Hoe start ik de training van mijn paard na een eerste behandeling?

Na een behandeling volgt een individueel trainingsschema met een progressieve opbouw. Om u hierbij te helpen, zet ik graag enkele algemene richtlijnen voor u op een rijtje. Zie het algemeen trainingsschema. Indien gewenst, kan u ook bij mij paardrijlessen volgen.


Op zoek naar een origineel cadeau?

Wilt u iemand verrassen met een behandeling voor zijn of haar dier, geef dan een cadeaubon (bedrag naar keuze) van Osteopathie voor Dieren. U kan deze bon in de praktijk komen halen of ik kan hem naar u doormailen.